Coaching

Et nyttig verktøy

Vet du hva du lengter etter?

Bærer du på en drøm, eller føler du at du har et uforløst potensiale? Hva som er dine «JA!» er det kun du som kan finne ut av, og svaret har du inni deg. Coaching er et fint verktøy for å utforske, både når det gjelder sitt potensiale og sine ønsker, verdier og hva hjertet vil.

Du kan ha nytte av coaching for å få klarhet, eller for å få støtte til å gjøre forandringer som du lenge har lengtet etter å gjøre. Dette fungerer like godt for deg privat som på utfordringer/ønsker/mål/konflikter i arbeidslivet.

Hvem er du og hva vil du?

Det er viktig å skille mellom hva som er dine ekte følelser og viktig for deg, og hva som er samfunnets/familiens idealer, indoktrineringer og begrensende tankegang. Kanskje kan du kjenne igjen at livet ikke ble som planlagt eller forventet? Du er i tilfelle ikke alene om å ha det slik, og det finnes alltid en vei videre.

Å kjenne på at «jeg er feil»-istedenfor «jeg har gjort en feil»-gjør ofte at man skammer seg over seg selv. Og når fundamentet man skal møte verden med, selvfølelsen, blir ødelagt, kan det oppleves som vanskelig å stå i livet sitt.

Jeg vil gjerne være din samtalepartner og bidra til å finne gode løsninger for deg.

Mål

Med en god plan, og med noen som støtter deg på vegen er alt mulig!